دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

عمومی
رییس جدید دانشکده دامپزشکی منصوب شد

به‌ گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین تودیع و معارفه رییس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناری های نوین آمل با حضور رییس دانشگاه دکتر اکبر حاجی زاده مقدم، دکتر حسین عزیزی رییس دفتر ریاست و اعضا هیت علمی دانشکده در سالن جلسات دانشکده دامپزشکی برگزار گردید.

دکتر حاجی زاده مقدم ضمن تشکر از زحمات دکتر امیر خاکی و تبریک به دکتر سعید سیفی گفت: برای رسیدن به مدیریت مطلوب، باید از اساتید باتجربه و همچنین اساتید جوان و خلاق استفاده کرد.

وی در ادامه توضیح داد: در تلاش هستیم تا دانشگاه در جامعه نقش‌آفرینی کند و در پروژه‌های مختلف صنعتی شهرستان آمل حضور داشته باشد که این یکی از کارهای مهم دانشگاه است که باید از توانمندی و ظرفیت اساتید و دانشجویان دانشگاه نهایت بهره‌وری را داشته باشیم.

رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل افزود: برای انجام بهتر وظایف باید تعامل بین همه اعضا دانشکده دامپزشکی برقرار باشد برای رسیدن به اهداف والا دانشکده که این امر جز با یاری همه دست‌اندرکاران صورت نخواهد گرفت.

دکتر امیر خاکی رییس سابق دانشکده دامپزشکی اشاره کرد: با توجه به کمبود دوره‌های تحصیلات تکمیلی در سال‌های ابتدای تأسیس دانشکده، یکی از اهداف دانشکده از ابتدا این بود که بتواند با انجام اقدامات لازم، دوره‌های تحصیلات تکمیلی را افزایش دهد؛ به همین خاطر تلاش کردیم اقدامات لازم در این زمینه را انجام دهیم و به موفقیت‌های خوبی رسیدیم.

وی با توجه به اقدامات صورت گرفته در زمینه پژوهشی دانشکده، افزود: با تمام موانع و مشکلات، بر آن بودیم که فعالیت‌های پژوهشی را به نحو احسن انجام دهیم.

در ادامه دکتر سعید سیفی از زحمات دکتر امیر خاکی تشکر کرد و بیان داشت: ما بایدبا کار، تلاش، فداکاری و تفکر در راه پیشرفت کشورمان تلاش کنیم و با از خود گذشتگی کاری کنیم تا وضعیت جامعه بهبود پیدا کند.

دکتر سیفی گفت: ما از نظر کمی و کیفی به رشد دانشکده دامپزشکی باید کمک نمائیم و همچنین افزایش رشته های تحصیلات تکمیلی دراین دانشکده ازبرنامه های آتی می باشد.

در انتهای مراسم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل با اهدای لوح سپاس از زحمات دکتر امیر خاکی تقدیر نمودند و برای ریاست جدید  دانشکده دکتر سعید سیفی آرزو موفقیت کردند.

روابط عمومی دانشگاه